Underholdning

Top 10 over Samos’ favorit reality-personligheder

10. Jess Høeg – Robinson Ekspeditionen 2019

Primært fordi listens Nestor konsekvent blev tiltalt sit fulde navn gennem Ekspeditionen.

I de første par afsnit bippede jeg sædvanligvis løs på min second screen, da navnet Jess Høeg lunede mine øregange. Jeg tænkte ”Jess Høeg? Han er da ikke med?”. Jeg blev naturligvis ikke skuffet, da jeg så, at Jess Høeg er Jess Høeg. Bedst var det selvfølgelig, når Jacob Kjeldbjerg sendte Ø-rådsstikpiller mod en gnaven Jess, mens han tiltalte ham Jess Høeg.

Sekundært fordi Jess Høeg i arrogant stil kører den grå Randers-palme – eller det ved jeg han gør i civil. Mon ikke han også går i stramme jeans med malerpletter, når han er ude og buldre torsdag aften.

Best supporting actor: Alle der kaldte ham Jess Høeg (Især Kjeldbjerg)

9. Morten Kjeldsen – Ex on the beach

Apropos D-bag. Med minimal ilt til hjernen og rotter i den bare mave bollede Morten Kjeldsen sig gennem Ex On the Beach-huset. Bedste moment: en bekymret forelsket pige nr. 1 kan ikke finde Morten. Hun leder og leder. Bekymringen stiger. Hvor er Morten mon henne? Hvad laver han mon? Indtil hun finder Morten stå og bolle forelsket pige nr. 2 ude i badet. Dagen efter bollede Morten igen forelsket pige nr. 1 igen.

Best supporting actor: Claes. I sæson 2 kæmper Morten og DJ’en Claes om den samme pige – eller nærmere sengepladsen ved siden af hende. Og da vattede Claes spiller op til muskelbundtet, skubber Morten Claes ud af sengen og får en billet hjem til Danmark. Den handling fra Morten kunne de umuligt være glade for i tilrettelæggerrummet.

8. Martin – Singleliv og X-faktor

Den grimme ælling-fortællingen om nordjyden der satsede alt – Sin status som feteret rockstjerne, mors gode frikadeller, sin scooter og et bredt udvalg af den bedste fisse Brønderslev kan tilbyde for at tage til Kjøvenhavn og bo i sit øvelokale.

Hvilket, i sidste ende, førte den syngede smed til varme blikke fra bl.a. Lina Refn i X-faktor.

Best supporting actor(s): De evig støttende mor og far der altid stod klar med åbne arme, lune frikadeller, delesmøger og voksne råd.

7. Mark “Flotte Fyr” Hansen – Sommer i Sunny Beach

Selvudnævnt skønhedsikon og stolt reality-entreprenør med charme, selvtillid og det ikoniske pindsvinhår med Tage Frandsen-striberne samt den famøse Vikingen-tatovering (vedhæftet). “Flotte” var en af de helt store profiler i flere sæsoner af Sommer i Sunny Beach. Oven i hatten gav han os Flotte Fyrs Tequila Bar og popbaskeren “Alting drejer rundt”.

Best supporting actor: Arne, da han må have været den primære grund til at Mark Hansen har fået den vanvittige idé at kalde sig “Flotte fyr”.

6. Joy og Mia – Singleliv

Er de søskende eller veninder? Det spørgsmål stiller to generte ungersvende Marco og Mikkel sig selv, da de starter daten med Mia og Joy ud med Whoppere på Burger King, for derefter, at lukke aftalen på Rosie McGees.

Der var mindst 4 mennesker der kneppede den aften… (Video👇)

Best supporting actor: Jeg har snakket med Mikkel, og han mener, at det er den omtalte twister-is, hvorpå Joy har lært sine de finere franske oralspidsfindigheder, som er best supporting actor.

5. Kay – For lækker til love

Da Nik & Jay i løbet af karrieren skulle koble af og rense ud i kroppen, tog de ofte hen til deres fælles sommerhus i Tisvilde. Det store indtag, af især vodka juice i turbussen, havde sat sine spor og medførte, at de, i disse perioder, skulle skide i en voldsom rate.

Derfor sagde Nik til Jay: “Kom, vi skider ovre på dette stykke jord, og så sælger vi det om 8 år”. Arealet på ca. 2kvm. blev herved til drengenes “skider” som de, en dejlig sommeraften i Juli, døbte det.

Men for godt 7,5 år siden, lige inden de skulle til at sælge de 2 kvm. til en børnefamilie fra Slagelse, steg der noget op af jorden.

Det var en mand, der, uden betænkning, kaldte sig Kay, og med det samme flyttede til Randers. Kay’s skulle senere deltage i familieunderholdningprogrammet For Lækker til Love, hvor han tog sin fladbrystede første date med ud for at se på større Patter og samtidig erklærede, at drømmekællingen er Linse Kessler – hvilket vel stiller diagnosen meget præcist.

Best supporting actor: Enten er det Linse Kesslers Patter eller er det DJ’en Panda (se link). Jeg går med DJ’en Panda

Kan ikke finde et billede fra Nik & Jay’s sommerhus, så her er en video, hvor Kay, og en anden douche fra For Lækker til Love – DJ’en Panda – scorer damer på skateboard.

https://www.youtube.com/watch?v=9dDS5ynFXRs&fbclid=IwAR1HDZvWw_8YgHEBiImHjDk-cC9U5zTJlZ-TYbFe3xyypcU5UpTmUt69geY

4. Walid ”Knaldperlen” Bechara – Kongerne af Marielyst, Røme, I sneen, I Svendborg, Helt til hest og i Thailand…

Knaldperlen er jo blot en fyr, der, som os andre, bare gerne vil have noget fisse ind på kontoen.

Og da Walid opfatter enhver penetrerbar orgamisme som “fair game” putter han sædpatronerne i bæltet og maskingeværet om skulderen, hvorefter en tour de force af spredehagl affyres gennem de mange sæsoner.

Men, da det, især i de første sæsoner, kniber med at ramme plet hver, er vi alle taknemmelige for, at, den iøvrigt meget sympatiske Knaldperle, til sidst finder kærligheden og et fast hul hos meddeltageren Kira “Sugar” Søndergren.

Men jeg vil gerne hylde bedste scene i hele showet, som finder sted i sæson 1 i Marielyst. Her havner X’en og Prada i en drabeligt konflikt, kommer op og toppes, hvorefter blod, spyt og sperm livligt affyres og returneres blandt sommerhusets mange been bags. Lad os sige det således. Havde chefen været til stedet der, havde den helt sikkert stået på en løftet pegefinder og primo strafarbejde dagen derpå.

I bagklogskabens klare lys kunne denne misforståelse være løst helt simpelt: ved at de to kamphaner, i stedet for at slås, bollede…

Best supporting actor: Det kan ikke være andre end Martin “Dolken” Vinther, der sammen med Knaldperlen jagtede fisse uden at spørge først – så det kildede alle de rigtige steder.

Se flere underholdende kavalkader på Youtube.

3. Numse-Rasmus – Singleliv

I singleliv kaster den nu 45-årige eventmager Rasmus sig ud i datingjunglen med ét mål for øje: at forføre og bolle frodige kællinger med hofter så brede som krydstogtskibe. Sammen med fellow liderbasse og bedsteven Peter donk’er han således rundt på damejagt i ind- og udland.

Største Numse-skandaler:

1) Da Numse “sidst på måneden” satte sig selv til salg på Facebook for 200 kr. – https://www.seoghoer.dk/n…/numse-rasmus-til-salg-200-kroner…

2) Da Numse løj sig død på sin Facebookprofil. Grunden? Han var træt, da han havde sendt mails i 3,5 time – https://kendte.dk/numse-rasmus-loej-sig-doed/

3) Da Numse tog hele turen fra Aalborg til København for at blive afvist i døren til Reality-Awards – et show han havde købt billet til. https://www.bt.dk/…/klar-fra-realityportalen.dk-numse-rasmu…

Best supporting actor: bedstevennen Peter: Manden, der klæder sig som var han på en evig andendag, assisterer Numses kvindejagt på ønskværdig vis. Det finder vi bl.a. ud af, da den friske fyr med de høje kraver dukker op i et afsnit af For Lækker til love, hvor han henter sin ca. 20 yngre date (den kræsne Melanie) i limousine, og herefter lokker hende med smykker og ribeyes i håbet om, at hun forhåbentlig strejfer spidsen af den stramme garbadine buks.

Her i maj 2019 er Numse still going strong

https://www.youtube.com/watch?v=SOn-PcDIVLI&fbclid=IwAR0MRFQre8o3MxEM6Yf8pWKYAdvROlRdNWGxTXArYk5w9Bscc0U6Ep4ZfpU

2. Sidney Lee – Singleliv, Dagens Mand, Blod Sved og Springskaller, Divaer i Junglen, Fangerne på Fortet, Hvad kvinder vil ha’, Høvdingebold, Rock N’ Roll Camping, Wipeout, Zulu Djælvleræs m.fl.

”Jeg skal have et medical chek, mand!” (Sidney Lee, Blod, Sved og Springskaller 2007)

”Han ligner én der har krybdyr” (Paneldeltager om Sidney, Dagens Mand 2009)

Sidney Lee var en fiasko som pornomodel (BT, 2009)

“Du er the man. Jeg har din poster på væggen” (Sidney til Biker Jens, 2009)

Sandheden om Sidney Lee’s Tøffe knockout (BT, 2010)

Sidney Lee mistænkt for kokainsmugling (Jyske Vestkysten, 2013)

Sidney Lee forlader TV-program efter to minutter (Dagens.dk, 2013)

Natascha Linea: – Jeg boller med Sidney Lee (Se og hør, 2015)

Der var mange der hatede på Sidney Lee, da han var på sit højeste – som oftest de samme mennesker der klædte sig ud som Sidney Lee til Sidney Lee-temafester.

Men hvorfor ikke omfavne en af vor tids største entertainere? En mand, der, på rekordtid og finurlig vis, ramte reality-himlen ved at bygge en fascinerende Heel/face-persona op, som han kender det fra wrestlingens verden.

Selv karrieren har Sidney Lee sammensat ud fra en dramaturgisk klassiker – storhed og fald.

Fase 1) Fra undergrund til superstjerne.

I Blod, Sved og Springskaller fra 2007 drager Sidney til wrestle-træning i Aarhus, hvor han møder den noget skeptiske promotor – Mr. Pay pr. View. Mr. Pay Pr. View må dog hurtigt kapitulere, når Sidney giver sig i kast med perfekte chops og suplex’es.

I den endelige ”tryout” møder Sidney machomanden Chaos, der har taget en yderst fjendtlig attitude med på arbejde. Tryout’en ender da også med, at Chaos peger tommelfingeren nedad. Fuldstændig vanvittig beslutning fra Chaos, set fra et PR-standpunkt.

Fase 2) En af de mest omtalte personer i landet

Programmer som singleliv, Dagens Mand, Go’ Morgen Danmark og bokse PR-genialiteten, hvor Sid lader sig udslå af Stig Tøfting, gør, at Sidney nu er en af landets mest omtalte personer. Ja, selv min mormor kendte ham dér med solbruner i nakken og en kat der hedder ”Pussy”.

Fase 3) Kamikaze-dranker på Facebook. Comeback?

Efter nogle år i skyggen viser Sidney igen sit ansigt, når han enten bæller whisky på Facebook eller deltager i Viafree’s ”Party Starters”.

Best supporting actor(s): De to tatoverede überdonks, Casper og Dennis, som Sidney kaster lidt fame på i programmer som Singleliv og Rock N’ Roll Camping.

1. Claus fra Ølgod – Singleliv

Det kunne ikke være anderledes. Der var aldrig tvivl.

Tvivlen kom dog, da jeg skulle rangere de fire nedenstående drukture. Det svarer jo til at rangere de 4 bedste Beatles-album. Nogle er til Abbey Road. Andre kan bedst lide Claus og Fætter Ronni i Golden Sands.

4) Til Owen Luft Kånsert

Med ringbrynje om halsen, brandbiler i plastikkruset og t-shirts med Sunny Beach-print indtager Claus og Wingman John (Aka Mester og Lærling) Oven luft Kånsert i Varde. Her kommer en kåd Claus i problemer, da han spiller på flere lokale heste (Bl.a. en Emo-jyde og Dorthe), mens Wingman John laver 80-års bagskesvuggen med damen til Rasmus Seebach og konstant får frisk luft til sine lægge og ankler.

3) Københavner-turen

Bevæbnet med sportstasken fyldt med slotsbajere og en pose Original Kims Snack Chip tager Claus og Wingman-John til hovedstaden i et afsnit med så mange indtryk, at Youtube-brugeren ”hipsdontspeak” har delt den op i to.

Her er plads til kanalrundfart i det helt specielle sted – Nyhavn – og damekiggeri på Strøget. Højdepunktet for seeren er selvfølgelig, da Wingman John finder ud af, hvor meget en bagageboks, til opbevaring af bajere, på Hovedbanegården koster. Men for Claus er den største oplevelse i sit 33-årige liv det private stripshow som John generøst sætter sin underskrift på.

Bemærk hvordan John igen får ventileret nedefra og op via frie lægge og ankler.

2) På druktur i Golden Sands – Findes på Dplay

Gennem tre hæsblæsende episoder i Singlelivs sæson 14 (afsnit 12,13 og 14 som du finder gratis på Dplay) får Claus og Fætter Ronni sol på deres muskuløse skuldre, mens de, med DUF Rejser, voldtager Golden Sands iført Peroni-skjorter og vintage Armani-solbriller.

Hvad afholder denne tur fra at være et mesterværk?

Hvor er Wingman John? Hvorfor har Kaare Sand ikke kastet sommerhuset i Løkken eller lignende efter Wingmanden for at få ham med til Bulgarien? WM-John havde været et konge-sidekick på den pubcrawl, eller når der skulle kigges på damer nede ved pølen. Ikke at Fætter Ronni gør det dårlig i rollen som stiv dansker.

1) Til enkebal i Rødding

Hvad er opskriften på ét af de bedste Youtubeklip nogensinde?

Vi skal bruge:

– De 3 gæve vestjyder Claus, Wingman John og Fætter Ronni + Laila
– En Preben Din Tøjmand agtig butik med tekstilens svar på Claus Steinlein bag disken
– ét gult målebånd/halskæde
– En Puma hættetrøje
– En Falck-jakke med dertilhørende halskæde a la ringbrynje
– En “score”skjorte
– En ”klovne”skjorte
– Et par Muchachomalo underbukser

– et strygejern
– et spisebord til at stryge på
– en farverig skjorte i korte ærmer
– hjælp til at knappe “score”skjorten
– en eller anden form for steg
– rødvin i boks
– gåbajere af mærket Slots

– en dobbeltdækkerbus (helst fra Ansager turist)
– Johns pung
– en halskæde med Tors Hammer smykke i
– højre baglomme

– en bardisk
– flere Tuborg flaskeøl
– en stribe Galliano hot shots

Fremgangsmåde:

Scene 1 – Scoreskjorten :

Send Claus og Wingman John ind til Claus Steinlein i Preben Din Tøjmand. Giv John en Puma-trøje på og Claus Falck-jakken på. Lad de tre gutter udveksle jokes frem og tilbage på emnet: hvor hurtigt kan skjorten komme af.

Scene 2 – pre-dinner/dinner:

Enter Fætter Ronni med to Porter flaske-øl… Wingman John skal tage sig af strygning, madlavning og spørgsmål til Claus’ datingliv. Sørg for at Wingman John konstant stikker til Claus og siger ting som: ”Din mor er her ikke” eller ”skal jeg knappe den for dig også”.

Sørg for at Claus er sent på den, når de skal videre.

Scene 3 – Bussen:

Stjæl Claus’ pung, så han skal låne penge af Wingman John.

Scene 4 – Bardisken:

Anbring Laila og WM John ved siden af hinanden, så John kan forklare Claus’ aktuelle økonomiske situation overfor Laila.

Lad Claus og Laila kysse, så John bliver jaloux.

Fætter Ronni skal bare være beruset i baggrunden.

Afslut med cliffhanger…

Best supporting actor: Wingman John.

PS. Mon ikke der ligger en sms fra Wing John dagen efter: ”Overfør straks 164 kr.

Ekstra Jimmi fra Kærlighed hvor kragerne vender

Jeg er ked af det, Jess Høeg. Men du glider ud på en 11. plads på Samos’ Top 10 over reality personligheder.

Det gør du fordi, at Jimmi fra “Kærlighed hvor kragerne ender” sæson 3 har vist sit skønne ansigt. Jimmi kommer ind på en 5. plads mellem Kay (nu nummer 6) og Wahlid “knaldperlen” Bechara (stadig nummer 4).

Juryens begrundelse lyder som følger:

Fordi Jimmi er lun som en frankfurter der har ligget på tanken hele dagen. Fordi han dyrker sunde værdier som benzin i blodet, smadring med kran og store mængder værkstedshumor der er så “i karakter”, at selv Anders Breinholt vil sige, at nu bør Jimmi ikke sige “som man siger” én gang til.

Der er stil og klasse over Jimmi – også når vi taler “tråde”. Han har sat nye standarder for hvordan en hættetrøje skal bæres. Samos har aldrig set et menneske konsekvent bære sine hættetrøje, hvor den kun lige er lynet et par centimeter op for neden. Samos håber, at der, i fremtiden, dannes præcedens for at bære en hættetrøje således. Specifikt kunne den unge generation lære noget af Jimmi stil, hvis de da ikke har for travlt med at gå i grimme bukser, grimme jakker og grimme serber-tasker.

Ydermere er alle scener, hvor Jimmi bærer sin lille Michael Jackson-hat gode. Faktisk er alle scener med Jimmi gode. Og jeg håber, at du får Christie til sidst. Det ville være en silkesløjfe på den bløde pakke.


Leave a Reply