Fodbold, Underholdning

MB17s OneEighty

I ly af alle de store transfers og Saudi-Arabiens grønne greb om international fodbold, som vi kendte det, kører der en Martin “MB17” Braithwaite-“saga”.

I går gik forlydenderne på, at MB17 havde forladt Espanyols træningslejr i Marbella uden at give lyd fra sig. Årsagen til den såkaldte strejke var, at den utrættelige og stenhamrendehårdtarbejdende dybdeløber straks ville væk fra sin spanske arbejdsgivers jerngreb af en kontrakt (der går til sommeren 2025). Han kunne ikke holde ud at være på træningslejr i en klub der til dagligt frister en tilværelse i Segunda División, lød det endvidere. Galt eller genialt? Det var i al fald et så VOLDSOMT skaktræk fra MB17 og band, at selv David Nielsen omgående ville forlade chatten.

Med “band” menes naturligvis Den Mentale Kriger der helt sikkert var på linjen, da beslutningen om at gå “MIA” udviklede sig fra fri fantasi til virkelighed. Situationen minder lidt om det fængsel “Krigeren” selv befandt sig i, da regeringen, under COVID19, berøvede hans frihed i en sådan grad, at hans bil var det eneste sted han kunne optage snakkevideoer og bolle Pernille Aalund.

Espanyols ledelse er naturligvis rasende. De forlanger en forklaring og behandler det som en disciplinærsag. Klubben ønsker at sælge MB17 men forlanger angiveligt 55 millioner danske, hvilket er problematisk. Hvem lægger lige 55 millioner danske for en 32-årig MB17 med Zlatan-ego? Jeg kan kun komme på én klub: FC Barcelona.

I dag er MB17 så tilbage på “patten” i Marbella og Espanyol. Det ligner umiddelbart det knæfald for Deep State som ingen har lyst til. Hvad bliver MB17 og Den Mentale Kriger næste træk? Går de kontra igen i morgen? Eller går MB17 til egne dybe lommer og betaler sin del af en evt. kommende transfer?

Hvem ved? Så kan de komme med deres Bachelorette, Fede Forhold eller Linde på Langeland. Dette er da en moderne følgeton der er værd at følge med i – oven i købet forskånet for manuskript-benzin og skjulte influencer-fees.