Samos Stories, Underholdning

Steffen Hansen – Sex inde i centrum

Thomas Martin: ”Prøv lige at hør her… Prøv nu lige at hør her… Jeg betragter sådan set nutidens kvinder som selvstændige, tænkende og stærke individer. Ja, nærmest dominerende. Helt sikkert.”

Røde: ”Okay.”

Thomas Martin: ”Lige indtil de har min pik halvt nede i halsen.”

Røde: “Hahaha. Hvad mener du?”

Thomas Martin: “Jeg mener. Så er kampråbene sgu smidt ud af vinduet. For en gang skyld. Lige i den situation, eller når der skal løftes noget tungt.”

Steffen: ”Hmm. Så du kan faktisk bruge din penis som en slags stikkontakt?”

På Café Caféen viser den store viser lidt over lørdag eftermiddag. Thomas Martin kigger over på Steffen og tager en slurk af sin fadøl.

Thomas Martin: ”Ja, det kan de fleste penisser bruges som. Men med tiden mister penis, som oftest, styrken og hermed evnen til at tænde kontakten, om man vil. Til sidst er der ikke mere kraft tilbage og fissen vil lede efter en ny antænder.”

Røde: ”Hmm. Interessant.”

Steffen: ”Den har du tænkt over, den der.”

Thomas Martin: ”Ja, det er også derfor jeg ikke tror på ligestilling som “begreb”. Jeg tror på respekt kønnene imellem.

Røde: “Men du har jo ikke respekt for det modsatte køn.”

Thomas Martin: “Hehe. Nej. Men ligestilling er sgu en sløret fætter med høj hat, solbriller og trenchcoat.”

Steffen: ”Lol. Så vil man sige. Hvorfor er det ikke en sløret kusine med høje stilletter, læbestift og brede hofter? Eller. Smalle hofter. Nej, kvindelige hofter. Nej. Okay. Nu har jeg den. Høje stilletter, læbestift og hofter.”

Thomas Martin: “Well. There you have it.”

Steffen: ”Nå nå. Så du er simpelthen blevet en ‘ligestillingsdebattør’. Eller undskyld. ‘Respekt kønnene imellem’-debattør. Har du været på gaden og demonstreret?”

Røde: ”Men man kan jo sige, at du kæmper for ligestillingen, når du lader dig penetrere af kvinder?”

Thomas Martin: ”Haha, ja. Det kan man egentlig. Jeg lader mig sgu ikke penetrere, fordi det føles godt. Det er i den gode sags tjeneste. Men ja, Steff. Man kan godt sige, at jeg har været på gaden og kampråbe.”

Thomas Martin: I den gode sags tjeneste

Thomas Martin: ”Okay. Jeg var ude med hende her pigebarnet forleden. Rimelig standard. Vi fik et par omgange. Talte lidt om hendes arbejde. Talte lidt om mit arbejde. Hun var sød, charmerende osv. Gode inputs. Alt det der. Men efter et par timer spurgte jeg så direkte ind til, hvordan daten gik.”

Steffen: ”Argh. Lol.”

Thomas Martin: ”Ja, ret douchy. Hun svarede noget med, at det gik fint. Jeg var en sød fyr osv.”

Røde: ”Bollede du hende så?”

Thomas Martin: ”Hold nu kæft, Røde. Det er seriøst det her. Så sagde jeg til hende. ’Tak, du er også sød. Men jeg har ikke lyst til at se dig igen.’”

Steffen: ”Haha. Hvad?”

Thomas Martin: ”Hun så overrasket ud. Efter lidt brutal stilhed spurgte hun ’hvorfor?’ Jeg svarede koldt og kynisk ’Du har for små bryster’.”

Røde og Steffen kigger undrende på hinanden.

Steffen: ”What?”

Thomas Martin: ”Rolig nu. Så forklarede jeg hende, at jeg har en regel om, at jeg ikke dater kvinder med mindre end en B+ skål. ’Desværre. Beklager. Du klarede ikke cuttet’ sagde jeg. Noget i den dur.”

Røde: ”Hahaha. Hold nu kæft, gamle. Hvad sagde hun så?”

Thomas Martin: ”Hun spurgte hvordan kunne jeg finde på at afvise på det grundlag. Hvad bildte jeg mig ind. ’Det er fordi, jeg ikke kan se på dine billeder, hvor store dine bryster er. Jeg er jo nødt til at se dem i virkeligheden, før jeg kan dømme’ sagde jeg til hende.”

Steffen: ”Du er syg nok. Gik hun så? Det gjorde hun vel?”

Thomas Martin: ”Min samvittighed glattede situationen lidt ud. ’Misforstå mig ikke. Du har et flot ansigt, en god røv og en middel til over middel personlighed.’ Ej, okay. De sidste to ting sagde jeg ikke. Men jeg forsikrede hende, at det var mig der var noget galt med. Ikke hende. ’Jeg kan bare ikke tænde på én med små bryster. Så føler jeg mig mindre maskulin’.

Røde: ”Hvad! Fatter stadig ingenting? Du har jo aldrig været decideret patmand.”

Thomas Martin smiler.

Thomas Martin: ”Lidt patmand er man vel altid… Da hun skulle til at gå, bad jeg hende vente ‘lige et øjeblik’. Jeg undskyldte min opførsel og forklarede hende min dagsorden. At jeg havde oplevet, at et stort antal kvinder højdediskriminerede på dating apps. At hun endda selv havde skrevet, at man skulle være +180 for at date hende. Og det synes jeg ikke var i orden. Så kunne hun måske fortælle hendes veninder om det, og de kunne fortælle deres veninde om det. Hov hov. Sådan behandler man ikke en mand.”

Røde: ”Hold kæft, du er douche. Men du sagde ikke til hende, at du generelt er et svin overfor kvinder?”

Thomas Martin:”Nej. Det kom ikke på tale. Så blev hun lidt varm i kinderne. Hun indrømmede, at jeg havde en pointe. Men hun kan bare ikke tænde på en der er mindre end hende. ’Det giver mening’ sagde jeg. Jeg er jo høj.”

Steffen: ”Hvad skete der så?”

Thomas Martin: ”Jeg var ’the bigger man’. Tog hende med hjem og bollede hende.”

Steffen: ”Haha. Selvfølgelig. Lige i den situation har du det som en kvinde.”

Thomas Martin: ”Hvad mener du?”

Steffen: ”Jeg mener. Du skal aldrig jagte sex. Også selvom du, som i dette tilfælde, har fornærmet fissen. Den kommer bare krybende til dig. Mig og Røde kunne ikke lave sådan et nummer.”

Thomas Martin: ”Hmm. Du siger noget. Men de vil jo gerne fornærmes. Husk det! Hun kunne godt lide, at jeg var lidt flabet, sagde hun på vej hjem til mig. Det var maskulint, tilføjede hun. Ved I hvad det sjoveste var?”

Steffen: ”Øhh nej”

Thomas Martin: ”Hun skrev i sin profiltekst ’søger noget seriøst”

Steffen: ”Lol. Ja, hvad fanden er det for en tendens?”

Thomas Martin: ”Rolig nu. Det er kvind’sk for ’Hold jer væk, psykopater’.”

Mens de tre venner skåler i tre gyldne damer, ankommer manden, myten, legenden – Klaus Østlund.

Røde: ”Tænk hvis mænd fik opereret længere ben for at få mere fisse?”

Thomas Martin: ”Ja, hvorfor er det ikke en ting endnu? Det kunne du godt bruge, Østi. Globalt forstærker det din potentielle fissepulje med flere millioner pr. centimeter.”

Østi: ”Hva’?”

Røde:”Man kunne også bare være intet køn. Så er der ikke nogle regler. Eller hva’?”

Steffen: ”Jeg har ikke hjernekapacitet nok til at svare på det spørgsmål. Til gengæld har jeg en lille historie til jer.”

Steffen: En lille historie

Steffen: ”Jeg sad derhjemme her den anden dag…”

Østi: ”Skal vi ik’ ryge?”

Røde: ”Gamle. Nej, jeg gider ikke ryge nu. Om lidt.”

Steffen: ”Så tikker der et Tindermatch ind på telefonen. Jeg tjekker hurtigt, da jeg flere gange har opdaget, at mine matches sletter mig, inden jeg når at kigge.”

Thomas Martin: ”Det er også lovligt. At slette et match hurtigt. Man kan jo ha’ trykket forkert.”

Steffen: ”Bevares. Er det meste ikke lovligt derinde? Men det er nederen, når man lige har glædet sig til at studere sit match. Man har sikkert sat sig godt til rette med en kop te. Skal lige til at stalke hende på Facebook. Så er der ikke nogen, når man kigger. Man går i panik. Tjekker om det er nettets skyld. Men den er god nok. Du er blevet slettet. Vel og mærke uden megen betænkningstid. Der var slet ingen tvivl.”

Østi: ”Ej, der er da visse regler.”

Steffen: ”Ej, der er faktisk ikke nogen regler. Du kan gøre, hvad helvede du vil. Og hun kan gøre hvad helvede hun vil. Eller nej. Der er faktisk én regel. Forvent intet. Sørg for, at dine forventninger er så lave, at du umuligt kan blive skuffet. Forvent ikke, at de skriver igen. Forvent ikke at de møder op. Forvent ikke at hun ligner sig selv. Eller forvent at hun er tyk. Forvent ikke, at de betaler. Forvent ikke, at de vil kysse. Forvent ikke, at de vil videre, fordi I har kysset. Forvent ikke, at de vil kneppe, fordi de tager med videre på næste bar. Forvent ikke, at de vil ses igen, fordi I har kneppet.”

Steffen: ” Og de skal egentlig heller ikke forvente noget fra mig. Eller… Jeg er nok som regel nok med på den værste efter to stifter.”

Østi: ”Jeg går amok, hvis de ikke skriver tilbage.”

Thomas Martin: ”Og mest væsentligt. Forvent ikke, at de tager dig i røven.”

Steffen: ”Hehe. Men altså. Hende jeg matchede med var lækker. Faktisk ret lækker. 24 somre. Lyshåret. Gode former.

Røde: ”Patterne?”

Steffen: ”Relevant spørgsmål, gamle. Der var buler i trøjen. Bestemt. Små søde buler… Altså. Vi var ikke ude i deciderede altankasser.”

Røde: ”Uhm… Altankasserne. Er det egentlig nummeret over spande?”

Steffen: Hmm. Jeg har altankasser over spande. Men altså. Spande. Nu jeg tænker over det… Spande er vel større end altankasser.”

Thomas Martin: ”Det afhænger vel af størrelse på altanen.”

Steffen: ”True dat. Men så skærer jeg igennem og siger, at vi måler efter en gennemsnitlig altan i Danmark.”

Røde: ”Jamen så er jeg enig. Spande er større.”

Al den altankasse-snak havde gjort Østi urolig. Han vippede med fødderne. Sang med på musikken. Rejste sig flere gange. Kort sagt. Var mega irriterende.

Østi: ”Skal vi have en lille opkvikker senere? Jeg ved, at Turbo kommer i byen senere.”

Thomas Martin: ”Jeg kunne godt være klar på én lille én, Østi.”

Østi: ”Jeg skriver lige til Turbo.”

Steffen: ”Nå. Kort tid efter vi havde matchet, skrev hun ’hej’.”

Røde: ”Det er kun kvinder der kan komme afsted med en så banal åbner. Men godt at hun skrev først.”

Steffen: ”Ja, det er også min erfaring. Jeg returnerede hendes serv. Skrev noget med hvordan hendes aften gik.”

Røde: ”Hvad er det for en tendens, hvor kvinder rækker tunge og lukker det ene øje på deres billeder?”

Thomas Martin: ”Lol. Ved du ikke det? Det er fordi, de gerne vil have, at du skyder sæd i det åbne øje.”

Østi: ”Skål for helvede!”

Østi skråler med på Kim Larsens Fru Sauterne.

Steffen: ”Nå, men vi skrev frem og tilbage en 5-6 gange, inden at HUN bragte et møde på banen.”

Thomas Martin: ”Uha!”

Steffen: ”Klart! Jeg ville gerne mødes. Jeg foreslog at finde en dag i løbet af ugen. Det ville hun ikke. Hun ville mødes i aften. Hmm, tænkte jeg. Er det et godt tegn? Fuck det! Vi aftalte, at jeg kom hjem til hende. Så jeg vaskede pikken og spurgte, om jeg skulle have noget med. Vin? Chips? Snacks? Det skulle jeg… Et par minutter efter spurgte hun, om jeg ikke lige kunne købe noget mælk med. Mælk, tænkte jeg? Åhh ja. Hvid russer. Selvfølgelig.”

Røde: ”Den hvide. Right on, moafucker.”

Steffen: ”På vejen derover bippede telefonen flere gange. Jeg skulle købe lidt mere med fra Brugsen. Så ville hun lave lidt mad. Cool nok, tænkte jeg. Kunne godt spise.”

Thomas Martin: ”Hold kæft. Jeg håber fandeme, at du fik noget på den dumme med den dosmerseddel.”

Thomas Martin kastede en nød op i luften. Som landede lige i kæften på ham.

Steffen: ”Det kommer, Gamle. Nå. Jeg blev bippet op på 2. sal. Hvor hun stod der i døren og så dejlig ud. Men da jeg passerede døråbningen og stillede posen med mælk, kylling, grønsager og en mousserende vin var der ugler i mosen. Nærmere betegnet én ugle. ’Hej Steffen’ sagde den store bredskuldrede ugle. ’Mig og Klara beklager meget. Vi har sgu taget fusen på dig.’ forklarede Carsten – Clares, faktisk meget behagelige, kæreste.

Røde: ”Shiiiiit!!!”

Steffen: ”Jep. Some crazy ass shiit. Carsten forklarede, at Klara er Youtuber. Hun var i gang med at lave en video om, hvor nemt det var at få en Tinder-date til at handle ind til for sig.”

Thomas Martin: ”Sindssygt! Og så gik I ind ved siden af og bollede?”

Steffen: ”Nej. Carsten gad ikke. Så jeg tog hjem.”

Østi: ”Hahaha. Fuck en bitch.”

Steffen: ”Ja, hvad fanden skulle jeg gøre? Tager den som en oplevelse.”

Røde rejser sig og peger rundt på selskabet én efter én.

Røde: Nå, boys. Skal du ha’ fa’? Skal du ha’ fa’? Skal du ha’ fa’?

Lidt senere… Østi og Thomas Martin står i baren og kaster et par shots i hovedet.

Østi: ”For helvede, Gamle.”

Thomas Martin: ”Hva’ nu, Gamle?”

Østi smiler.

Østi: ”Jeg har en aftale senere, Gamle.”

Thomas Martin: ”Nice. Med hvem, Gamle?”

Østi: ”En kælling, Gamle. Men Øhh. Kan jeg ikke låne din lejlighed, gamle? Bare et par timer, gamle. Lone er derhjemme med den lille, gamle. Og det ka’ jeg ik’, gamle. For helve’de, gamle. Det ka’ du nok se. Gamle.”

Thomas Martin: ”Is på, Østi. Okay. Så må jeg finde en eller anden at sove hos. Så skal du fandeme også vaske sengetøjet. Men hvem er damen?”

Østi: Den liderlige kælling

Østi: ”Okay. Jeg var ude og buldre med Turbo, Kenneth, Knudsen og Chris P sidste uge.”

Thomas Martin: ”God start.”

Østi: ”Ja. Godt hold. Der. Vi havde fået så hatten passer inde på Pampas. Det hele kørte.”

Thomas Martin: ”Vent! Chris P? Ham der har lavet porno?”

Østi: ”Hold nu kæft. Han har ikke lavet porno.”

Thomas Martin: ”Jo, det tror jeg han har, gamle.”

Østi: ”Nå. Der. Jeg havde aftalt at mødes med én der hedder Trine. Men da hun kom over til bordet, tænkte jeg. Det kilder ikke de rigtige steder. Senere kom Trines veninde forbi. Maria. Det var straks andre boller på suppen, gamle. Lad mig sige det på den måde. Altankasserne var blevet vandet den aften. Hahaha.”

Østi holder begge hænder op foran sine bryster og laver skruebevægelse ud for hver brystvorte med langemanden og tommeltotten.

Østi: ”Hva’ gamle. Hva!”

Thomas Martin: ”Hold nu kæft, Østi.”

Østi: ”Der. Men så talte vi lidt sammen. Jeg kunne slet ikke holde øjnene fra de der patter. Der var kraftedeme mælk nok til at brødføde en mindre krademutlandsby. Øvhaa’. For helve’de, Gamle. Men hun smuttede faktisk ret hurtigt.”

Thomas Martin: ”Hvorfor?”

Østi: ”Det kommer. Hun skulle nok over og sutte pik på en anden fyr. Hahaha. Hvad ved jeg? Der. Men lad nu være med at afbryde mig. Så matcher jeg med hende på Tinder i går. Så skriver hun, at hun føler sig tiltrukket af mig. Der. Men hun ville ikke gøre noget den anden aften, da jeg var Trines date. Jeg forsikrede hende, at Trine var ude af billede. ’Godt’ skrev hun. Så ville hun gerne have samtalen over på snap’en.”

Thomas Martin: ”Uhh. Snap’en. Lummert.”

Østi: ”Hvad hun ønskede, skulle hun få. Hahaha. Først sendte hun et billede af sin seng med teksten ’jeg elsker nyvasket sengetøj’. Så vidste jeg godt, hvad klokken var slået. Hahaha. Så sender hun et billede af sig selv i undertøj. Bum bum bum. Altså, jeg siger det bare. Den gamle var klar. Herefter fulgte en strøm af liderlighed. Der var ikke et øje tørt, gamle. Hun sendte hele kataloget. Patter. Røv. Og jeg bladrede sgu løs. Hun skrev, hvad hun vil gøre ved min pik, og hvordan jeg skulle smadre hendes fisse. Alt muligt med at hun ville have den i nummergøjen og jeg skal komme efter dig.”

Thomas Martin: ”Uhh. Numero dos.”

Østi: ”Hvad? Så sendte hun sgu flere videoer, hvor hun stønnede mit navn.

Østi tager sin hånd ned til skridtet.

Østi: ’Åhh Klaus. Åhh Klaus. Tag mig!’ Ja, hun fik da også et billede eller tre af mit lem. Det manglede da bare. Hahaha.”

Østi puffer til Thomas Martin.

Thomas Martin: ”Vent lidt. Hov hov hov. Har du videoerne? Og Billederne?.”

Østi: ”Ja da. Og jeg har screenshots af hele lortet.”

Thomas Martin: ”Jamen hvad venter vi på… Hvis du skal låne min lejlighed senere, skal jeg se det hele. Og det skal være inden for et minut.”

Østi tøver ikke og rækker sin telefon over til Thomas Martin.

Østi: ”Men du kigger ikke på andet, gamle.”

Lidt efter…

Thomas Martin: ”Hold da kæft. Okay. Hun havde lyst til din pik. Og hun blev slet ikke sur over, at du tog screenshots?”

Østi: ”Øhh. Hun blev faktisk lidt sur her til morges, da hun fandt ud af det. Men jeg fik ’sweettalk’et’ hende efter frem og tilbage en time eller to.”

Thomas Martin: ”Jeg tog engang nogle screenshots på snap’en. Hende så jeg aldrig igen.”

Senere. Hjemme hos Thomas Martin

Maria bevæger sig rundt i lejligheden, mens Østi finder en flaske Sancerra 2018 frem fra Thomas Martins køleskab. At dømme på mimik og gestikulation er Maria imponeret over sammensætningerne og det dekorative ’finish’.

‘Er det for perfekt? tænker hun. Burde der ikke stå bare lidt opvask tilbage?

Maria: ”Så du lejer lejligheden?”

Østi: ”Ja, øhh. Jeg er mellem lejligheder for tiden. Så jeg lejer lige denne her et par måneder. Tag et glas.”

Østi sætter noget musik på, mens Maria kryber ned ved siden af Østi i hjørnesofaen. Hun kører langsomt sin hånd hen over Østi’s bukser, indtil hun når penis. Som hun tager et fast greb om. Maria kigger op på Østi.

Maria: ”Klaus. Vil du ikke nok slette de billeder? Og videoer?”

Østi kigger ned på Maria.

Østi: ”Jo, hvis du fortsætter med det du har gang i.”

Maria fjerner hånden fra Østi’s skridt.

Maria: ”Jeg gør ikke noget, før du har slettet de billeder. Det var aftalen. Og jeg skal se, at du gør det.”

Østi tager sin telefon frem.

Østi: ”Okay. Så sletter jeg dem. Men først… Slik på min finger. Som slikkede du på min pik.”

Maria: ”Mener du det? Hvad fanden er det for noget? Jeg gider ikke slikke på din finger.”

Maria rejser sig.

Maria: ”Ved du hvad? Det gider jeg ikke, det her, Klaus. Du er simpelthen for mærkelig. Først tager du screenshots uden at få lov. Og nu det her. Du er da ikke en rigtig mand.”

Østi springer op af hjørnesofaen. Og griber hårdt og hurtigt fast i Marias arm. Hans øjne gløder.

Maria: ”Hvad vil du, din svans!? Slip mig! Fuck dig, din psykopat! Slet de billeder nu. Ellers ringer jeg til politiet.”

Østi tøver…

Østi: ”Hvad fanden vil du gøre? Det er mine billeder nu. Og jeg sender dem til alle du kender, hvis du ikke holder din kæft.”

Maria råber Østi direkte ind i ansigtet.

Maria: ”Okay, din idiot. Fuck dig. Behold billederne. Gør hvad du vil med dem.”

Østi: ”Jeg sender dem til dine forældre.”

Maria: ”Jeg er da ligeglad. Det er 2020! Folk er sgu da ligeglade med nøgenbilleder, din fucking idiot. Prøv at se dig selv. Selvom du er så gammel, er du ikke engang en rigtig mand. Du kan ikke en skid!”

Ca. 25 sekunder senere…

Maria: ”Hvor er jeg?”

Maria aner fragmenter af lampen i loftet. Hun hører kun sin dybe vejrtrækning. Men det hele dunker inde i hende. En skikkelse bøjer sig ned. Noget koldt rammer hendes venstre kind.

Østi: ”Undskyld! Undskyld! Undskyld!”

Østi ligger på knæ foran hende. Han ryster i hele kroppen.

Østi: ”Prøv at hør her. Jeg er virkelig ked af det. Jeg sletter billederne. Og videoerne. Det hele.”

Laangsomt kommer Maria på benene.

Østi: ”Er du okay? Jeg ville ikke… Det var ikke meningen… Jeg ville bare lige markere.”

Maria tager fat i hånden på Østi og fører ham ind i soveværelset. Hun klæder sig nøgen, ligger sig i sengen på alle fire med bagdelen mod Østi og strækker sit højre ben helt ud.

Maria: ”Jeg vil have, at du kvæler mig. Men hvis jeg giver dette signal, skal du stoppe.”

En chokeret Østi kigger på Maria. Han har ikke noget valg.

132 Comments

 1. Stærkt gamle

 2. This site was… how do you say it? Relevant!! Finally I have found something which helped me. Many thanks!

 3. I want to to thank you for this very good read!! I absolutely loved every bit of it. I have got you book-marked to check out new things you post…

 4. Aw, this was an extremely good post. Spending some time and actual effort to make a really good article… but what can I say… I procrastinate a whole lot and never seem to get nearly anything done.

 5. I used to be able to find good info from your blog posts.

 6. I blog frequently and I really appreciate your information. This article has really peaked my interest. I am going to book mark your website and keep checking for new information about once per week. I subscribed to your RSS feed too.

 7. Nice post. I learn something totally new and challenging on blogs I stumbleupon every day. It will always be useful to read articles from other authors and use a little something from their sites.

 8. After looking over a handful of the blog articles on your website, I honestly appreciate your technique of blogging. I saved it to my bookmark site list and will be checking back in the near future. Please check out my web site too and tell me your opinion.

 9. I like it when folks get together and share opinions. Great blog, continue the good work!

 10. I really love your blog.. Great colors & theme. Did you make this amazing site yourself? Please reply back as I’m trying to create my own website and would love to find out where you got this from or just what the theme is called. Appreciate it!

 11. Great info. Lucky me I ran across your website by chance (stumbleupon). I have book marked it for later!

 12. Having read this I thought it was extremely informative. I appreciate you taking the time and energy to put this information together. I once again find myself personally spending a significant amount of time both reading and posting comments. But so what, it was still worth it!

 13. There is certainly a lot to learn about this subject. I like all of the points you’ve made.

 14. Great post. I’m facing some of these issues as well..

 15. You’re so awesome! I do not think I have read through something like that before. So great to find someone with unique thoughts on this topic. Seriously.. many thanks for starting this up. This web site is something that’s needed on the web, someone with a little originality!

 16. This is a very good tip especially to those new to the blogosphere. Simple but very precise information… Appreciate your sharing this one. A must read post!

 17. An impressive share! I have just forwarded this onto a coworker who has been doing a little homework on this. And he actually ordered me breakfast because I stumbled upon it for him… lol. So allow me to reword this…. Thanks for the meal!! But yeah, thanks for spending the time to discuss this issue here on your web site.

 18. I have to thank you for the efforts you’ve put in penning this website. I really hope to see the same high-grade blog posts from you later on as well. In truth, your creative writing abilities has motivated me to get my own, personal website now 😉

 19. Good article. I will be experiencing many of these issues as well..

 20. It’s difficult to find knowledgeable people about this subject, but you sound like you know what you’re talking about! Thanks

 21. Pretty! This has been an extremely wonderful post. Thanks for supplying this info.

 22. Greetings! Very helpful advice within this post! It’s the little changes which will make the largest changes. Many thanks for sharing!

 23. I want to to thank you for this very good read!! I certainly enjoyed every bit of it. I have you book-marked to look at new things you post…

 24. This excellent website really has all the information I wanted about this subject and didn’t know who to ask.

 25. I wanted to thank you for this great read!! I absolutely enjoyed every bit of it. I’ve got you saved as a favorite to look at new things you post…

 26. I was very pleased to discover this site. I want to to thank you for ones time due to this fantastic read!! I definitely liked every part of it and I have you bookmarked to check out new information on your website.

 27. I’m amazed, I have to admit. Seldom do I come across a blog that’s both equally educative and engaging, and let me tell you, you’ve hit the nail on the head. The issue is something not enough people are speaking intelligently about. I’m very happy I stumbled across this during my search for something relating to this.

 28. You need to take part in a contest for one of the most useful sites on the internet. I will highly recommend this blog!

 29. This is a topic which is close to my heart… Thank you! Exactly where are your contact details though?

 30. I absolutely love your website.. Very nice colors & theme. Did you make this web site yourself? Please reply back as I’m looking to create my own personal blog and would love to know where you got this from or what the theme is called. Kudos!

 31. This is the perfect blog for anyone who would like to understand this topic. You know a whole lot its almost hard to argue with you (not that I personally would want to…HaHa). You definitely put a fresh spin on a subject that’s been written about for decades. Great stuff, just great!

 32. I enjoy reading an article that can make people think. Also, thanks for allowing for me to comment!

 33. I blog often and I really appreciate your information. This great article has truly peaked my interest. I am going to book mark your blog and keep checking for new details about once per week. I opted in for your RSS feed too.

 34. I couldn’t refrain from commenting. Well written!

 35. Spot on with this write-up, I honestly believe that this web site needs much more attention. I’ll probably be back again to read through more, thanks for the info!

 36. This website was… how do you say it? Relevant!! Finally I have found something that helped me. Cheers!

 37. This is a topic that’s close to my heart… Many thanks! Where are your contact details though?

 38. bookmarked!!, I love your blog!

 39. You’re so awesome! I do not suppose I’ve read something like this before. So wonderful to discover someone with a few genuine thoughts on this topic. Really.. many thanks for starting this up. This web site is something that is required on the web, someone with a bit of originality!

 40. You need to take part in a contest for one of the highest quality blogs on the net. I most certainly will recommend this blog!

 41. Spot on with this write-up, I actually think this amazing site needs a lot more attention. I’ll probably be back again to read through more, thanks for the information!

 42. Spot on with this write-up, I seriously feel this website needs a great deal more attention. I’ll probably be returning to see more, thanks for the info!

 43. It’s difficult to find experienced people about this subject, however, you seem like you know what you’re talking about! Thanks

 44. May I simply just say what a comfort to find an individual who genuinely knows what they are discussing over the internet. You actually know how to bring a problem to light and make it important. More people should read this and understand this side of your story. I can’t believe you’re not more popular because you surely have the gift.

 45. Hi there! This article could not be written much better! Going through this post reminds me of my previous roommate! He always kept preaching about this. I am going to send this article to him. Fairly certain he’ll have a very good read. Thanks for sharing!

 46. After looking at a few of the blog articles on your web page, I truly like your technique of writing a blog. I bookmarked it to my bookmark site list and will be checking back soon. Please check out my website as well and tell me your opinion.

 47. Oh my goodness! Amazing article dude! Thank you so much, However I am having difficulties with your RSS. I don’t understand the reason why I can’t subscribe to it. Is there anyone else getting the same RSS issues? Anybody who knows the solution can you kindly respond? Thanks!!

 48. You are so interesting! I do not think I’ve truly read something like this before. So good to discover someone with some original thoughts on this issue. Seriously.. many thanks for starting this up. This website is something that is needed on the web, someone with a little originality!

 49. There’s certainly a great deal to find out about this topic. I like all the points you’ve made.

 50. You have made some good points there. I checked on the net for more information about the issue and found most individuals will go along with your views on this website.

 51. Very good article. I’m going through many of these issues as well..

 52. I could not refrain from commenting. Very well written!

 53. bookmarked!!, I really like your web site!

 54. Next time I read a blog, I hope that it does not disappoint me as much as this particular one. I mean, Yes, it was my choice to read through, however I actually thought you would probably have something useful to say. All I hear is a bunch of whining about something that you can fix if you were not too busy seeking attention.

 55. I needed to thank you for this great read!! I definitely enjoyed every bit of it. I have you saved as a favorite to check out new things you post…

 56. You’ve made some really good points there. I looked on the net to find out more about the issue and found most individuals will go along with your views on this website.

 57. I enjoy looking through a post that can make people think. Also, many thanks for allowing me to comment!

 58. You are so awesome! I do not suppose I have read through anything like that before. So nice to find somebody with some genuine thoughts on this topic. Really.. many thanks for starting this up. This website is one thing that is needed on the web, someone with a bit of originality!

 59. After looking at a number of the articles on your website, I seriously like your technique of blogging. I added it to my bookmark website list and will be checking back in the near future. Please check out my website as well and tell me what you think.

 60. May I simply say what a comfort to discover somebody that genuinely understands what they’re talking about online. You certainly know how to bring a problem to light and make it important. A lot more people must look at this and understand this side of the story. I was surprised that you aren’t more popular since you surely have the gift.

 61. After looking into a few of the blog articles on your website, I truly like your way of writing a blog. I added it to my bookmark website list and will be checking back in the near future. Take a look at my web site as well and let me know what you think.

 62. Howdy, I think your web site may be having internet browser compatibility problems. Whenever I look at your web site in Safari, it looks fine however, when opening in IE, it’s got some overlapping issues. I just wanted to provide you with a quick heads up! Other than that, wonderful site!

 63. You have made some really good points there. I checked on the web for more information about the issue and found most people will go along with your views on this site.

 64. Oh my goodness! Impressive article dude! Thank you so much, However I am experiencing issues with your RSS. I don’t understand why I am unable to join it. Is there anybody else getting similar RSS problems? Anyone that knows the answer will you kindly respond? Thanks!!

 65. Great post. I’m facing a few of these issues as well..

 66. Good post. I’m dealing with many of these issues as well..

 67. Spot on with this write-up, I truly believe that this website needs far more attention. I’ll probably be returning to read through more, thanks for the info!

 68. You have made some really good points there. I checked on the net to learn more about the issue and found most people will go along with your views on this web site.

 69. I just want to say I’m newbie to blogging and site-building and absolutely liked this blog. Most likely I’m want to bookmark your site . You actually have superb articles and reviews. Cheers for sharing your web-site.

 70. I got what you intend, thankyou for posting .Woh I am pleased to find this website through google. “Being intelligent is not a felony, but most societies evaluate it as at least a misdemeanor.” by Lazarus Long.

 71. But wanna admit that this is very beneficial , Thanks for taking your time to write this.

 72. I’m not sure exactly why but this website is loading incredibly slow for me. Is anyone else having this issue or is it a problem on my end? I’ll check back later and see if the problem still exists.

 73. I’ve been surfing online more than three hours today, yet I never found any interesting article like yours. It’s pretty worth enough for me. Personally, if all webmasters and bloggers made good content as you did, the net will be a lot more useful than ever before.

 74. Its like you learn my mind! You seem to understand so much about this, like you wrote the ebook in it or something. I feel that you just could do with some percent to pressure the message house a bit, however instead of that, that is magnificent blog. An excellent read. I’ll certainly be back.

 75. I just want to mention I’m newbie to weblog and definitely enjoyed you’re blog site. Likely I’m want to bookmark your website . You definitely have good article content. Bless you for sharing with us your website.

 76. I do believe all of the ideas you’ve presented to your post. They’re very convincing and will definitely work. Nonetheless, the posts are very brief for beginners. May just you please prolong them a little from subsequent time? Thank you for the post.

 77. Best view i have ever seen !

 78. Best view i have ever seen !

 79. You made some good points there. I checked on the net for additional information about the issue and found most individuals will go along with your views on this site.

 80. I want to point out my appreciation for your kind-heartedness in support of men who have the need for help with in this niche. Your special commitment to getting the solution along became really beneficial and have in most cases empowered ladies just like me to achieve their endeavors. Your personal important guidelines entails so much to me and much more to my colleagues. Many thanks; from all of us.

 81. Best view i have ever seen !

 82. Best view i have ever seen !

 83. Best view i have ever seen !

 84. Needed to post you the little bit of note to be able to give thanks once again over the pleasing advice you’ve contributed on this page. This is really wonderfully open-handed with people like you in giving without restraint what some people would have sold as an e book to end up making some bucks for themselves, particularly now that you might have tried it if you wanted. The ideas also served to provide a good way to understand that most people have the same passion like my own to know the truth more on the topic of this matter. Certainly there are some more pleasant times ahead for individuals that view your site.

 85. Hi my friend! I want to say that this post is awesome, nice written and include approximately all vital infos. I¡¦d like to see more posts like this .

 86. Nice post. I discover something harder on different blogs everyday. Most commonly it is stimulating to read content off their writers and employ something from their site. I’d want to apply certain while using the content in my blog whether you do not mind. Natually I’ll supply you with a link with your internet weblog. Thank you sharing.

 87. Where do you come up with this? Just saying you are very imaginative. You should ask your readers for new topics.

 88. מה לעשות כאשר מרגישים שהחיים לוקחים אותך למטה. כל יום נראה אותו הדבר וכבר אין לך את החשק לקום בבוקר וללכת לעבודה. נראה שאתה צריך משהו שיעיר אותך, משהו שיזכיר לך שאתה חי, משהו שיחבר אותך אל הגבריות שלך. אין צורך שתירשם לחוג יוגה או שתצא להתבודד במדבר. כל מה שאתה צריך זה מגע חם של אישה שיודעת לפנק את הגוף הגברי בעיסוי מרגיע ומשחרר. אין צורך לחפש ספא יוקרתי, את העיסוי הכי טוב, הכי עמוק והכי חודרני תוכל למצוא אצל נערות ליווי. העיסוי יגרום לך לפרוק את כל הלחצים ולהרגיש את האנרגיות זורמות בגוף עד להתפוצצות.

 89. I wanted to thank you for this wonderful read!! I certainly enjoyed every little bit of it. I’ve got you saved as a favorite to check out new things you post…

 90. my business keeps growing swift. along with employment program is extremely practical.

 91. I simply want to mention I am new to blogs and absolutely liked your web blog. Very likely I’m want to bookmark your blog . You surely come with incredible articles and reviews. Appreciate it for revealing your blog.

 92. Hello! I know this is kinda off topic but I’d figured I’d ask. Would you be interested in exchanging links or maybe guest writing a blog post or vice-versa? My website goes over a lot of the same topics as yours and I feel we could greatly benefit from each other. If you are interested feel free to send me an email. I look forward to hearing from you! Terrific blog by the way!

 93. It’s actually a great and helpful piece of information. I’m happy that you shared this useful information with us. Please stay us informed like this. Thank you for sharing. cbd gummies buy cbd

 94. Excellent article. I definitely appreciate this website. Stick with it!

 95. I have not checked in here for some time as I thought it was getting boring, but the last several posts are great quality so I guess I¡¦ll add you back to my daily bloglist. You deserve it my friend 🙂

 96. Good post here. One thing I would really like to say is that most professional job areas consider the Bachelor’s Degree like thejust like the entry level standard for an online college diploma. Whilst Associate Degrees are a great way to start, completing your Bachelors presents you with many good opportunities to various jobs, there are numerous online Bachelor Diploma Programs available coming from institutions like The University of Phoenix, Intercontinental University Online and Kaplan. Another thing is that many brick and mortar institutions make available Online variations of their diplomas but typically for a greatly higher charge than the firms that specialize in online education programs.

 97. These days of austerity and also relative panic about running into debt, many people balk about the idea of having a credit card to make acquisition of merchandise or perhaps pay for any occasion, preferring, instead just to rely on the particular tried and trusted method of making transaction – hard cash. However, if you’ve got the cash there to make the purchase entirely, then, paradoxically, this is the best time to use the cards for several reasons.

 98. https://www.israelxclub.co.il/d7a0d7a2d7a8d795d7aa-d79cd799d795d795d799-d791d790d799d79cd7aa-d7a9d799d7a8d795d7aad799-d79cd799d795d795d799-d791d790d799d79cd7aa/ שלום לכולם יש פה מספר קישורים שאני מאוד רוצה להמליץ לכולם כי באמת יש פה מידע מצויין עבור שירותי עיסוי בישראל

 99. Having read this I thought it was rather informative. I appreciate you spending some time and energy to put Menang Judi Casino this article together. I once again find myself spending way too much time both reading and leaving comments

 100. Thank you a lot for sharing this with all people you really realize what you are speaking about! Bookmarked. Please additionally talk over with my web site =). We will have a link change contract among us!

 101. Nice weblog right here! Additionally your website loads up very fast! What host are you the usage of? Can I get your affiliate hyperlink in your host? I desire my web site loaded up as quickly as yours lol

 102. Having read this I thought it was extremely informative. I appreciate you taking the time and energy to put this informative article together. I once again find myself personally spending a significant amount of time both reading and leaving comments. But so what, it was still worthwhile.

 103. Good article. I’m going through many of these issues as well..

 104. Immigration Lawyers… […]the time to read or visit the content or sites we have linked to below the[…]…Deidre Gibson

 105. Thanks for these guidelines. One thing I also believe is that credit cards offering a 0 monthly interest often lure consumers in with zero monthly interest, instant endorsement and easy on the web balance transfers, nonetheless beware of the most recognized factor that can void that 0 easy neighborhood annual percentage rate and to throw anybody out into the poor house in no time.

 106. Thank you for the good writeup. It in fact was a amusement account it. Look advanced to far added agreeable from you! However, how could we communicate?

 107. Thanks for sharing your ideas. The one thing is that scholars have an option between federal student loan plus a private education loan where it truly is easier to go for student loan consolidation than with the federal education loan.

 108. Having read this I thought it was extremely informative. I appreciate you spending some time and effort to put Slot Online Terbaru this informative article together. I once again find myself personally spending way too much time both reading and commenting

 109. I’ve been browsing online more than three hours today, yet I never found any interesting article like yours. It’s pretty worth enough for me. In my view, if all site owners and bloggers made good content as you did, the net will be much more useful than ever before.

 110. If conceivable, as you clear knowledge, would you mind updating your blog with more information? It is damned helpful in return me.water delivery

 111. JBO

  An outstanding share! I’ve just forwarded this onto a coworker who has been conducting a little homework on this. And he actually ordered me breakfast due to the fact that I discovered it for him… lol. So let me reword this…. Thank YOU for the meal!! But yeah, thanks for spending some time to talk about this issue here on your internet site.

 112. Attractive element of content. I just stumbled upon your site and in accession capital to assert that I acquire actually loved account your weblog posts. Any way I will be subscribing for your augment or even I fulfillment you get admission to constantly rapidly.

 113. Hello, I just desired to take the time to make a comment and say Ive really enjoyed reading your site. That was a really great article Please keep writing because I love your style a lot.

 114. wonderful issues altogether, you simply gained a new reader. What might you suggest about your submit that you simply made some days ago? Any certain?

 115. I truly appreciate this post. I’ve been looking all over for this! Thank goodness I found it on Bing. You’ve made my day! Thanks again!

 116. My relatives all the time say that I am wasting my time here at web, but I know I am getting know-how daily by reading thes pleasant articles.|

 117. Nice post. I discover some thing tougher on different blogs everyday. Most commonly it is stimulating to study content off their writers and use a little from their site. I’d want to use some using the content in this little weblog whether or not you do not mind. Natually I’ll provide you with a link in your web weblog. Appreciate your sharing.

 118. Is any person here with facebook as well as want to friend myself? What exactly are your own twitting names, it is a excellent submit by the way. Also is there a good RSS feed I could not find it?

 119. After I originally left a comment I seem to have clicked on the -Notify me when new comments are added- checkbox and from now on every time a comment is added I receive four emails with the same comment. There has to be a means you can remove me from that service? Many thanks.

 120. I really appreciate this post. I’ve been looking everywhere for this! Thank goodness I found it on Bing. You have made my day! Thank you again!

 121. Hi my loved one! I want to say that this article is awesome, great written and include approximately all significant infos. I would like to see extra posts like this.

 122. Deference to op , some superb selective information .

 123. Thanks for sharing your ideas. A very important factor is that college students have a solution between fed student loan and also a private student loan where it truly is easier to opt for student loan debt consolidation than through the federal education loan.

 124. Excellent post. I was checking continuously this blog and I’m impressed! Extremely useful information particularly the last part 🙂 I care for such information much. I was looking for this certain info for a very long time. Thank you and good luck.

 125. I like this blog so much, saved to my bookmarks .aquaplus

 126. Great site you’ve got here.. It’s hard to find high-quality writing like yours these days. I really appreciate people like you! Take care!!

 127. It’s hard to find knowledgeable people about this subject, however, you seem like you know what you’re talking about! Thanks

 128. Pretty! This has been an extremely wonderful post. Thanks for providing this info.

 129. Hi there! This article could not be written much better! Going through this post reminds me of my previous roommate! He constantly kept preaching about this. I’ll forward this post to him. Fairly certain he’ll have a great read. Many thanks for sharing!

 130. It’s difficult to find well-informed people in this particular topic, but you seem like you know what you’re talking about! Thanks

 131. Just desire to say your article is as amazing. The clearness in your post is just spectacular and i can assume you’re an expert on this subject. Well with your permission allow me to grab your feed to keep updated with forthcoming post. Thanks a million and please keep up the enjoyable work.

Leave a Reply

Theme by Anders Norén