Popkultur, Redaktionens Youtube-anbefalinger, Underholdning, Youtube-anbefalinger

Samos Blokka Top 7 over bedste live performances hos Meyerheim

Alle de store musikalske stjerner har været forbi Michael Meyerheims sofaarrangement. Derfor har jeg lavet en liste over mine favoritbesøg.

Nr. 7. Kurt Ravn – She

Kurt Ravn synger Elvis Castello’s “She”, mens Jan Glæsel, sædvanen tro, pumper trompetsolo ud til pøblen og grinebideren Joachim Boldsen ser tyk ud i sofaen. Kvalitet.

Nr. 6. Den skaldede Kok – Born To Be Wild

Biker Jens og Den Skaldede Kok har været venner i snart 31 år. Hemmeligheden bag de stærke bånd? De lever begge kompromisløst efter mantraet “Born To Be Wild”.

Nr. 5. Rasmus Seebach ft. Ankerstjerne – Millionær

Rasmus Seebach og Ankerstjerne. Det bliver ikke meget mere start-2010’erne douche end det der. Nummeret de synger lyder selvfølgelig som alle andre hits i Seebach-kataloget, og teksten har Rasmus, som altid, gjort sig umage med.

Nr. 4 Stig Rossen – That’s Life

Stig Rossen synger Frank Sinatra og kanaliserer sin indre Hans “Backfarms” Pilgaard (3:35). Er der noget Stig Rossen ikke kan?

Nr. 3. James Sampson – Dream On

James Sampson og “Dream On” er årsagen til denne listes tilbliven, da nummeret pludselig, efter mange års pause, landede i Samos hoved. Næste naturlige træk var at finde live-versionen på Youtube.

Nr. 2. På Slaget 12 – Hjem til Aarhus

Det er det jeg elsker ved Michael Meyerheim. Det vrimler jo med dejlige damer i det studie: Ann-Mette Elten, Sofie Gråbøl, Helle T (uden maske i nærmest skolepige agtige folder) og Pernille Aalund. Den Mentale Kriger har kneppet dem alle – hvilket ingen kan fortænke ham i.

Nr. 1. Sko/Torp – On A Long Lonely Night

Er det den mest ikoniske optræden på dansk TV nogensinde? Søren Sko laver lækre ting i mikrofonen. Anja A sidder der. Og der er ikke et øje tørt, når Erik Clausen og vejrværten tager en “Suppe, steg og is”-svingom.

Honorable mention. Linje 3 – The Longest Time

Preben har altid været stjernen i det foretagende, hvilket cementeres endnu engang med fortolkningen af Billy Joel’s The Longest Time. Desuden vil jeg gerne vide, hvor han har købt sin skjorte og sit halssmykke. Det vil Lars Uløkke også.