Fodbold, Underholdning

Niels-Christian Holmstrøm og Den Store Hest

Det seneste afsnit af Købmændenes Klub var skuffende.

Med Niels-Christian Holmstrøm og Jan Bech Andersen i hvert sit ringhjørne var ellers lagt op til buller, brag og saftige fornærmelser. Men selvom NCH tidligere havde kaldt JBA en 14-årig knægt, forløb programmet sobert i den pædagogiske formation som NCH hader allermest – rundkredsen. Ingen fornærmelser. Ingen stikpiller. Ingen gode citater.

Skuffelsen herover blev dog opvejet tifoldigt, da Samos så et klip fra mødet, hvor NCH er iført Den Store Hest-striktrøjen med det røde 3-tal på højre skuldre og selvsagt en stor hvid hest på venstre bryst. Inden under Den Store Hest-striktrøjen med det røde 3-tal på ryggen og en stor hvid hest på venstre bryst finder vi den ternede skjorte (Den kunne sagtens være fra 2Blind2Cs lager i Kolding).

Det er Don. NCH er don.

Dén Den Store Hest-striktrøjen med det røde 3-tal på ryggen og en stor hvid hest på venstre bryst mangler blot, at der står “KB”, “FC København” eller måske “Bordeaux” på ryggen – hvilket vi, ret beset, ikke ved om der gør.

Den beklædningsgenstand er kun slået af Numse-Rasmus’ ven Peters Den Store Hest dynjakke med nr. 10 på skulder og ryg samt Japan på ryggen: