Samos Stories, Underholdning

Historier om Kim P (del 1) – Hviderussisk sushi

Jeg kender Kim P.

På sin 18 års fødselsdag fik han lavet sin penis større. Den historie har jeg fra hestens egen mund.

Kim P var udstyret med en ganske almindelig størrelse penis – måske endda en størrelse eller to over middel. Ikke desto mindre havde han ofte stået foran et tildugget spejl efter et varmt brusebad, og tænkt, at en mand af hans støbning fortjente en markant større penis. I spejlet kiggede den altid på ham som om at der manglede noget. Både i længde og bredde – men også på forhudskontoen.

Neej, Kim P var ikke glad i sin penis.

Fra en bekendt (mener at det var Klaus Østlund) havde Kim P fået et tip om, at Minsk, bedømt på kvalitet såvel som “value for money”, var penisoperationernes Zenit. Især hvad angik forhud var kirurgerne fra denne del af Østeuropa “second to none”. Og da vores hovedperson, som nævnt, havde et særdeles vanskeligt forhold til sin egen posede forhud, fløj unge Kim P og dennes daværende pseudokone Signe Skovsbo Knudsen, i foråret 2002, til Hvideruslands kapital.

Inden Kim P skulle under kniven, kunne han og Signe Skovsbo Knudsen dyrke hinanden og Minsk i to hele dage. 48 timer var minutter nok til at suge byen til sig, tænkte Signe naturligt, da de to danskere ankom til hotellet. Men havde blondinen med proptrækkerkrøllerne fra Kim P’s naboforstad forventet en romantisk “getaway” med shopping, sightseeing og østeuropæisk taapas, kunne hun godt tro om igen. Kim P skulle ingen steder. I de 48 timer kunne hans hoved ikke forholde sig til andet end sin penis. Nervøsitet og spændinger cirkulerede så hidsigt i alle mandens legemer, at al kontakt med gadegøjl var udelukket. Hvad enten Kim P stod oprejst eller forsøgte at hvile sig, kunne han ikke falde til ro. De medbragte GOAL-blade og M-magasiner var pludselig ulæselige. De røde Prins ramte ikke læben med samme pondus. Ja, det var som om, at de aflange bomber end ikke gjorde et eneste indhug i hans fremtid.

Signe befandt sig også i en indre krydsild. Hvad skulle pigebarnet dog stille op? Hun forsøgte sig frem og antændte det russiske TV. “Sluk det lort” råbte Kim P hidsigt fra sengekanten. Dernæst listede hun forvirret, forstokket og uden ilt til hjernen sin lille “dertil indrettede” hen ved siden af Kim P og tilbød den “rolige” håndtrold. Nu blev Signe afvist endnu hårdere. Ja, Kim P blev så rasende over det godtroende tilbud, at han slog hende ud af sengen med den hårdeste lussing af alle – den med håndryggen. Herefter greb Kim P Signe i hoved og røv, åbnede døren og efterlod hende på gangen med afskedssalutten “det er utroligt, mand”. Gennem den smalle døråbning fik hun besked på ikke at vende retur lige foreløbig – naturligvis formuleret på en pænere måde. Joo, i de dage befandt Signe Skovsbo Knudsen sig i Minsk for Kim P og ikke omvendt.

To timer efter udsmidningen var Signe ikke kommet tilbage. Det behagede Kim P i en sådan grad, at han, for første gang på hviderussisk jord, kunne lukke et øje.

Operationen gik planmæssigt, og Kim P vågnede til synet af Signes åbne favn. Da de to danske teenagere landede i Kastrup Lufthavn to døgn efter, dinglede en enorm og bandageindrullet penis lystigt fra side til side i Kim P’s gule Bermudashorts. Fra den dag insisterede han på, at man enten kaldte ham for “Champ” eller “Batman”.