Fodbold, Sport, Underholdning

En begivenhedsrig onsdag i pokalfodboldland

For en kort stund var Samos Blokka lidt mut i går aftes, da Arsenal fortjent tabte til 3-1 til West Ham United. Puha, der blev blæst forfærdeligt mange “bubbles” på det stadion. Heldigvis kunne jeg efter slutfløjt hoppe over på Old Trafford og se Penchester United tabe 0-3 til Newcastle United Det var tilfredsstillende – jeg nåede sågar at få Joe Willocks fine scoring med. På lørdag møder Arsenal Newcastle away, og Penchester United skal til Fulham. De to kampe vil Samos følge tæt.

Mit humør blev endnu bedre her til morgen, da jeg så en video af Odense Boldklubs capo (han hedder åbenbart Chris) der iført t-shirt og rasende panderynker skældte hele OBs trup ud oven på det skuffende pokalnederlag til Fredericia. Jeg hører for mig, at capoen har råbt noget a la:

“Nu tager I fandme ned i Ådalen og skammer jer… #forØen #forByen #forAltid.”

og:

“I kan fandme ikke være det bekendt, ka’ I.. #forØen #forByen #forAltid.”

At capoer er blevet fodboldens svar på voodoo-præster, er vist gået de færrestes næser forbi. Som en moderne megalomanisk kultleder og forsamlingshus-DJ står de der, på “crack cocain”, i deres capo-tårn og dikterer både slagets- og klubbens gang. I dag fandt OBs nu forhenværende træner, Andreas Alm, ud af hvor meget magt moderne capoer har, da fyresedlen blev serveret med Capo Chris’ syngende slangeblod af verbale lussinger.

Nu skal OB ud og lede efter en ny træner. Og de ringer garanteret igen til Allan Gaardes konsulenthus OneNexus for at spørge til råds. Men OB… Jeg sparer jer gerne for både tid og penge. Om et halvt år, når Allan og resten af OneNexus har nosset sig sammen, vender de tilbage med en millionregning og følgende to kandidater: Alexander Aas og Morten Fevang.