Popkultur, Underholdning

Året der gik #1 – årets iværksætter

De står op hver morgen med en drøm om at tjene penge. Når vi andre ikke gider at gå på arbejde, åbner de bare en ny virksomhed og arbejder 100 timer mere om ugen. Modsat amatørerne inde på Christiansborg, er det dem, der holder de hjulene i gang og viser sandhedens samfundssind.

Igen i år kårer Samos Blokka årets 3 himmelstormere inden for iværksætteri.

3. TooBusyToBeFit

I efteråret købte Samos Blokka købte et forløb hos online coach TooBusyToBeFit. Og selvom TooBusy sad i Spanien og pudsede komplicerede kalorietal, var han en konstant støtte. Især en dag, hvor jeg lyst til kebab med dressing, modtog jeg straks en god svarmail fra TooB, hvori han først, via nogle bestemte teknikker, talte mig ned og derefter nævnte, at jeg havde spist den pågældende uges “cheatmeal”.

Jeg havde forventet en rejse med TooBusyToBeFit, men jeg havde ikke forventet en dannelsesrejse. Ikke alene tabte jeg et par liter mælk på sidebenene. Nu står jeg op kl. 4 hver morgen og går tidligt i seng.

2. Drengene fra Shaping New Tomorrow

Her den anden dag spillede Samos en fodboldkamp i en Shaping New Tomorrow buks. Vi vandt 3-0. Dernæst tog han ud og fremviste en lejlighed i samme buks. Solgt næste dag.

Det er det Drengene fra Shaping New Tomorrow kan. De har skabt preformance “varen”. De kan vækste. De kan ansatte den ene nye medarbejder efter en anden. Nu har dregene fandme også erobret Hamborg som The Beatles i start-60’erne.

1. Guerilla Capital

Der var et før- og efter Jesper Buchs “Kickass – Fra kælder til millard”.

I dag er vi alle milliardærer.

Ja, Jesper er ener i vores lille lorteland. Lad os nu for helvede huske at værdiansætte ham højere, mens vi har ham.